Spray aer conditionat - 500ml Refreshair

34,99lei - Comanda acum la 0724443351
Cautare pe blog
Aer conditionat auto
Publicat de in Curatare AC auto • 28.01.2011 23:43:33
Problema: in interiorul masinii apar adesea mirosuri neplacute
Acestea pot avea doua surse:


1.bacterii si ciuperci din instalatia de aer conditionat
2.colonii de bacterii din interiorul masinii (habitaclu, portbagaj)

Mirosul din instalatia de aer conditionat
Aerul conditionat este un echipament care se gaseste in orice autovehicul modern si care contribuie semnificativ la confortul pasagerilor.

Se intampla insa frecvent ca pornirea instalatiei de aer conditionat sa fie insotita de raspandirea unui miros neplacut. Condusul masinii devine astfel o sursa de neplacere si chiar de probleme de sanatate in cazul persoanelor care sunt alergice sau au probleme cu respiratia sau in cazul copiilor mici care au in general un sistem respirator mai sensibil.

De unde apar mirosurile?
Sistemul de aer conditionat functioneaza prin transformarea unui agent de racire din gaz in lichid, care este racit la trecerea lui printr-un radiator. Agentul de racire calatoreste printr-o valva de expansiune la un evaporator, care ii permite lichidului sa se dilate si sa se evapore, absorbind caldura din aerul inconjurator si scazand astfel temperatura din jurul vaporizatorului.

In evaporator, agentul de racire calatoreste printr-un sistem de tuburi subtiri, prevazute cu ventilatoare de racire, care ajuta in procesul schimbului de caldura. Pe masura ce ventilatorul sistemului de aer conditionat trimite aer prin vaporizator, aerul este racit si trimis prin fante in interiorul autovehiculului.

Datorita umiditatii aerului care intra in evaporator picaturi mici condenseaza pe eleroanele de racire si adera la ele din cauza tensiunii superficiale a apei.

Combinatia de umezeala, frig si intuneric furnizeaza un mediu ideal pentru bacterii si micro-organisme, care sunt antrenate in fluxul de aer circulat de instalatie ducand la aparitia de mirosuri deranjante si iritante pentru caile respiratorii.

Solutia
Pentru a elimina mirosurile neplacute care provin din sistemele de incalzire, ventilatie si aer conditionat sau din interiorul masinii utilizati fumigantul auto Refreshair, care patrunde in cele mai imposibile locuri.

REFRESHAIR AUTO
elimină mirosurile neplăcute, inclusiv cele de tutun sau cele impregnate în tapițerie și în același timp, parfumează. Efectul parfumului durează până la 4 săptămâni, eliminând astfel nevoia unui alt odorizant. Datorită compușilor săi de origine naturală, REFRESHAIR AUTO elimină atât germenii din instalația de aer condiționat cât și pe cei din habitaclu, conducând la o incidență scăzută de reapariție a acestora. Ca și în cazul variantei
pentru locuință și acest produs poate fi folosit fără a avea o calificare specială.


Copyright©Mag-NIROM 2005